ASR bewaakt het goede gevoel

ASR bewaakt het goede gevoel

Ashwin en Shailesh Ramcharan delen hun passie voor het helpen van mensen, het naar elkaar omkijken en een luisterend oor bieden. Voor de broers de normaalste zaak van de wereld maar in de huidige maatschappij niet altijd voldoende aanwezig. Daarom hebben zij van hun passie hun doel gemaakt: zorgen voor de mens door het geven van een welkom en veilig gevoel met ASR zorgbeveiliging.

Alert, Secuur & Representatief

Ashwin werkt al sinds zijn 18e jaar in de beveiliging, Shailesh startte zijn carrière als politieagent. Beiden hadden in het werk veel te maken met de opvang van mensen, verwarde mensen, zwervers, onrustig vervoer in ambulances, in drugs vluchtende ondernemers. Zij zagen dat de afhandeling door politie en zorgmedewerkers anders, met meer rust en aandacht, zou kunnen verlopen. Zij wilden een bijdrage leveren om de mens beter bij te staan. Met hun kennis en ervaring richtten zij in 2015 samen het beveiligingsbedrijf op en werken vanuit de kernwaarden: Alert, Secuur & Representatief.

Eerst gastheer, dan beveiliger

Shailesh: “Bij ASR geloven we in gastvrijheid en ervaren dat een open, respectvolle houding in eerste instantie een veilige situatie creëert. Wij zijn eerst gastheer en dan beveiliger. Vanuit die gedachte doen wij ons werk.” Ashwin: “Daarom zijn al onze medewerkers zorgvuldig gescreend en geselecteerd op hun kwaliteiten om met mensen om te gaan. Daarnaast staan wij als eigenaren ook vandaag de dag nog met veel plezier op de werkvloer met het team.”
ASR bewaakt het goede gevoel

Focus op zorgbeveiliging

Sinds 2015 is het bedrijf gegroeid en ligt een nadrukkelijke focus op zorgbeveiliging. Omdat daar veel vraag aan beveiliging is, maar ook omdat hier het hart van de broers en hun beveiligingsteam ligt. De dienstverlening verschuift van ondersteuning naar participeren in de zorgafhandeling, zoals cliëntvervoer en huisbezoek. Shailesh: “Zo zijn we echt van toegevoegde waarde, want de zorgmedewerkers krijgen meer tijd en ruimte voor hun werk en de cliënt voelt zich prettiger door onze toegespitste en oprechte aandacht.” 
ASR zorgbeveiliging is erkend leerbedrijf

Professionele medewerkers

Ashwin: “Onze medewerkers zijn opgeleid voor het beveiligen van een locatie maar ook in het omgaan met mensen. Want als beveiliger moet je professioneel kunnen inspelen op veel verschillende situaties, agressie kunnen de-escaleren en mensen tot rust brengen. Ook is hierbij een goede samenwerking met politie en handhavers van belang.” Alle medewerkers zijn gekleed in donkerblauwe poloshirts met alleen de naam van ASR erop. Zo zijn zij herkenbaar voor zorgmedewerkers en hulpverlening, maar wekken zij geen negatieve reacties van cliënten op.

De beste beveiligingsoplossingen voor u en uw omgeving

In 2021 heeft Robert Schulze zich als partner bij het familiebedrijf gevoegd. Ashwin, Shailesh en Robert en het team beveiligers zetten zich in om de beste zorgbeveiliger te zijn voor veel zorginstellingen in het land. Door het simpelweg te doen. Per locatie en situatie kijken zij naar de beste beveiligingsoplossing met de juiste capaciteit. Zo weten zij voor grote, of kleine opdrachten, altijd maatwerk te leveren en staan zij garant voor een veilige situatie voor u en uw omgeving.

Meer over ons weten?